Jazzissimo - for sextet viola score

Titlul: Jazzissimo, pentru sextet de viole
Ansamblul:”Bracissimo” al Universitatii de Arte “G.Enescu” Iasi
Editura: Artes, Iasi

Ansamblul BRACISSIMO, al Universitatii de Arte “G.Enescu” Iasi Interpreteaza: Constantin Stanciu, Bogdan Bisoc, Manuela Buciumas, Adrian Stanciu, Manuela Mocanu, Corina Diana Gavril Inregistrari, mixaje, masterizare: Silviu Iurascu

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.